26 Ocak 2011 Çarşamba
FINDIKLI KEŞKÜL
Malzemeler
4 su bardağı süt
1,5 çay bardağından biraz az şeker
1 çay bardağı pirinç unu
1,5 su bardağı kırılmış fındık
1 paket vanilya
Hazırlanışı
Vanilya hariç kalan malzemelerin tamamını tencereye alın. Sürekli karıştırarak koyulaşıp göz göz olana kadar pişirin. Ocaktan almadan önce vanilyayı ilave edin ve servis kaselerinize alarak bir süre soğumasını bekleyin.Ardından buzdolabında iyice soğutup servis yapabilirsiniz.Afiyetler olsun.. Sevgilerimle...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Sütlü ve hafif tatlıları seviyorum. Fındıklı hiç denememiştim. Genelde üstüne serperim.Bu sefer içine atıcam bakalım nasıl olur..teskkurler
ooohhh mis gibi önce üsttekilerden başlamalı : )
süperrr.. sütlü tatlıların hepsini severimm .ellerinize sağlık
afiyetler olsun,
yağızda sevdimi annesi ? :)sevgiler.......
TEŞEKKÜRLER GÜZEL YORUMLARINIZ İÇİN YAĞIZ HİÇ BİRŞEYİ SEVMEZ Kİİ SADECE TADAR BIRAKIR O KADARR :((
Yorum Gönder