17 Nisan 2009 Cuma

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK










Merhabalar.... Blogcu arkadaşlarımın sayfalarında yayınladığı Atatürk resimlerinden yola çıkarak bende ATA'mızın bir kaç resim ve sözünü hatırlatmak istedim....

3 yorum:

sihirlirloklava dedi ki...

canım teşekkürler

önder gürbüz dedi ki...

Yorumsuz

Aslında bugün başka bir konu ile devam edecektim ama bu son derece önemli:

TÜM ŞUBELERİMİZE GEREĞİ YAPILMAK ÜZERE ÖNEMLE DUYURULUR

Atatürkçü Düşünce Derneği, Ankara Cumhuriyet Savcılığına 17 Nisan 2009 tarihinde suç duyurusunda bulunmuştur.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde, kamuoyuna Ergenekon Davası olarak yansımış bulunan davanın ilk iddianame metninde itham için bulunması zorunlu olmamasına rağmen “…Atatürk’ün dahi Ergenekon’un tarikatvari yapısı içerisinde olduğu, ancak bunun henüz açıklanma zamanı gelmediği…” ibarelerine, 40. ve 41. sayfalarda açıkça yer verilmiştir. Buna ilişkin evrak ise ilk iddianamenin eki 64 numaralı klasöre 304-326 sayfalar olarak konulmuştur. İkinci iddianamenin tam 82 sayfalık bölümü, ilk iddianamenin özetine ayrılmıştır (sayfa 26-108). Bu bağlamda ikinci iddianamenin 31. sayfasına, ilk iddianamedeki anılan ibareler aynen alınmıştır.

Atatürkçü Düşünce Derneği, söz konusu ithamlar üzerine, 5816 sayılı Yasa’nın 1/1. maddesi uyarınca Atatürk’e hakaret ile görevde, görevi yetkiyi kötüye kullanmak suçları nedeniyle Ankara Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmuştur.

ADD GENEL MERKEZİ

Cumhuriyet Savcılığına verilen Suç Duyurusu ektedir.

Önder Gürbüz
www.gurbuz.net

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

KOLAY GELSİN...CANIM...ELLERİNE SAĞLIK..... GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLİYORUM...