21 Ekim 2009 Çarşamba

BİDE MADALYA VERİN BARİ

Güzel bir gün değil bugün hele dünden sonra hiç değil kimseyi kınamıyorum .. Kürt, Türk,Alevi Sunni,Ermeni ne olursak olalım hepimiz aynı çatı altında yaşıyoruz.. Hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz. Hepimiz Türküz...Ama bizi bölmeye çalışıyorlar.

Dün bir grup Terörist geldi teslim oldu, ellerinde posterlerle davul zurnalarla ...
Dün gelip teslim olan teröristler 2 gün önce Askerlerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza , daha savunmasız bir çok kesime ateş ediyorlardı bugün kahramanlar ve serbestler.
Yazıklar olsun gerçekten Yazıklar olsun...


http://mutfaktabenvarim.blogspot.com/

Kahramanlar gibi karşılandılar, bir ellerinde güller, bir ellerinde imralı canisinin posterleriyle, zafer işaretleri yaparak, güle oynaya halaylar çeke çeke...Sanki onlar değildi yüz binlerce canımıza kıyan onlar değildi anaları babaları gözü yaşlı bırakan, minicik yavruları yetim bırakan. Nasılda bir zafer edası yüzlerinde o çirkin gülüşleriyle.Hrant Dink öldü diye ayağa kalkan bizler, Merve öldü diye ayağa kalkan bizler, milli maç var diye ekranların başından ayrılamayan sokaklara dökülen, biz milletiz biz türkiyeyiz diye haykıran bizler öylece seyrettik.Elleri kanlı, yürekleri kapkara, caniler, kalpsizler, vicdansızlar, sokaklarımızda dolaşacak şehitlerimizin kanlarıyla sulanan caddelerimizde, sokaklarımızda hiç bir şey olmamışcasına...Öfkemi, kinimi anlatacak söz bulamıyorum sadece yazıklar olsun diyorum.
BU YAZI ALINTIDIR.KESİNLİKLE KATILIYORUM SANA CANIM BAŞKA DİCEK BİRŞEYDE BULAMIYORUM.

BİRDE MADALYA VERİN

İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurettin Yeşilbağ, Konak’taki dernek binasında, “Barış Grubu”nun Türkiye’ye gelmesini değerlendirdi.

Şehit yakınlarının da katıldığı toplantıda konuşan Yeşilbağ şunları söyledi: “Bu durum canımızı acıtıyor, yakıyor. Süreci hayretle izliyoruz. Bu projenin uygulama talimatlarının sınır ötesi güçlerden geldiği gün gibi aşikardır. Türkiye, bu gelişmelerle etnik bölünmeye gidiyor. Teröristlere iş hakkı, öldürülen teröristlerin yakınlarına tazminat gibi hakların da verileceği haberleri çıkmaktadır. Eğer böyle bir uygulama içine girilirse, bir tek madalyaları eksik kalmaktadır. Bari madalya da verilsin.”
HÜRRİYET GAZETESİNDEN ALINMIŞTIR. ZATEN HABERLER SAYILI TEK TÜK KİMSE YAZMAYA CESARET EDEMEMİŞ...
BUNA DA YAZIKLAR OLSUN...

9 yorum:

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Çok haklısın arkadaşım...

SİBEL - engüzeltatlar dedi ki...

Merhaba Fikriye,
onlar artık o kadar içimizdeler ki yakın gelecekte başımızda olurlarsa hiç şaşmayacağım... Atatürk'ümüzün bizlere emenet ettiği ülke ne hale geldi, içler acısı bir durum...

Sevtap dedi ki...

İnşallah bunlar hayırlı adımlar olur ama biz Atatürk'ün evlatlarıyızki kanımızın son damlasına kadar savaşmışız savaşıcaz.Burasıda Türkiye ve hep Türkiye olarak kalacak.Atatürk sınırları çizdi korumak bizim görevimiz...
SEVGİLER CANIM...

TAZE NANE dedi ki...

Haklısın, ne diyim.

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

biz şimdiye kadar biz olarak yaşarken; geldiler ve sen kürt sen türk sen alevi sen sünni dediler!!!...işte bu şekilde bizleri bölme pıolitikası uygulayıp başarılı olacaklarını sanıyorlar!!!!!!!!!!!!!
aslaa ve asla vatanımızı kurtlara teslim etmeyeceğiz...çünkü bizler birer aslanız, kaplanız...
ne mutlu türküm diyene.........

pelince dedi ki...

Bu ne biçim açılım değil mi ???

Pembe Tatlar dedi ki...

Merak etme canım yakında onuda yaparlar...

TAZE NANE dedi ki...

İyi hafta sonları canım...

TAZE NANE dedi ki...

HER ARKADAŞLIĞIN GÖKYÜZÜNDE BİR MELEĞİ VARMIŞ.
SEVGİLER...