24 Şubat 2010 Çarşamba

MOZAİK PASTA


2 paket eti çiftekavrulmuş petibör bisküi
1/2 paket bitter çikolatalı puding
1/2 paket kakao
3 yemek kaşığı şeker
1/2 litre süt
75 gr teremyağ margarin


çikolatalı sos
toz antep fıstığı


Margarini bir tencerede eritelim.İçine kakaoyu,pudingi,şekeri ekleyip karıştıralım. Sütü yavaş yavaş ekleyip sos kıvamına gelinceye kadar pişirelim.
Diğer tarafta bisküvileri ufalayım. Sos pişince biskülerin üstüne döküp çok kırmadan karıştıralım.Bir buzdolabı kabının içine streç flim döşeyip karışımı koyalım. 3-4 buzlukta tutup çıkaralım. Üstüne Çikolatalı sos döküp antep fıstığı ile süsleyelim.




5 yorum:

umutluhayat dedi ki...

ellerinize sağlık en sevdiğim tatlardandır mozaik pasta

pelince dedi ki...

Bisküvili tatlıları çok severim.. ellerine sağlık..

Hayırlı Kandiller diliyorum..Tüm dualarımız kabul olsun...

Pembe Tatlar dedi ki...

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı ve mübarek olsun!

yeşim dedi ki...

canım benim kandiliniz kutlu olsun.dualarınız kabul ibadetleriniz makbul olsun inşallah....sevgiler...

ARZU - ENGÜZELTATLAR dedi ki...

Ellerinize sağlık. Hayırlı cumalar...