5 Ekim 2009 Pazartesi

PAKUK-DAĞISTAN UN HELVASI


Yapması zahmetli yemesi zevkli acaip lezzetli bir tatlı. İki ay bekledikten sonra nihayet bugün tadına baktım gerçekten çok lezzetli o kadar zahmete değen bir tat......2 hafta önce tarifini görünce yapmaktan vazgeçmiştim ama şimdi herşeye değer diyorum en azından ölçüleri küçültürek yapıcam... Bu eşşiz lezzeti videolu anlatımıyla Atılay Bey'in kuzenleri yapıp (Büşra-Kübra) gönderdiler.Siteye ve tarifine burdan ulaşabilirsiniz... http://dagistanyemekleri.blogspot.com/
Yakında yeni Dağıstan yemekleri tarifleri de yayınlıcaklarmış.Sabırsızlıkla bekliyorum... Ellerinize sağlık Vede Teşekkürler......




10 yorum:

Arzu dedi ki...

Fiko'cum ellerine sağlık. Görüntü süper yazdıklarına göre tadıda öyle. Afiyet olsun canım. Sevgiler...

pelince dedi ki...

Nefis bayılırım bu lezzete,ellerine sağlık...oğluşunun bu fotosu çok tatlı,kostümü çok yakışmış....

Sevgiler.

Sema dedi ki...

fikocum harika olmuşlar ellerine sağlık sevgiler..

Eylem dedi ki...

dinledim yapımı baya zor gözküyor.ellerine saglık.

pembe tatlar dedi ki...

Canım ellerine sağlık nefis bir lezzete benziyor...

TAZE NANE dedi ki...

Ne güzel görünüyor böyle.Hemen bakıcam bende.
Sevgiler canım.

FİLİZ'CE LEZZETLER dedi ki...

CNM ELLERİNE SAĞLIK,EMİNİM LEZZETLİDİR..
OĞLUŞUNDA BÜYÜMÜŞ KOCA ADAM OLMUŞ MAŞALLAH..SEVGİLERİMLE..

GELİNCİK MUTFAK dedi ki...

harika bir helva olmuş...ellerine sağlık...biraz yorucu galiba...çünkü bir saat on dk karıştırılarak pişiriliyor...
güzel bir hafta diliyorum...

NarincE dedi ki...

Uzun görünen işler önce beni de caydırıyor ama sonuç güzel olunca değdi diyorum değdi. Ellerine sağlık arkadaşım.

habiba dedi ki...

çok güzel bir helvadır rahmetli anneannem çok güzel yapardı bu helvayi küçüklüğümden beri severek bayılarak yeri tafif için çok teşekkür ederim anneannem yapıyor diye ihtiyaç duymadım tarif almak için şimdide düştüm nete arıyordum ki gördüm tekrar tekrar teşekkür ederim tarif için dagestanın meşhur ramazan bayramı helvası bu