5 Ekim 2009 Pazartesi
PAKUK-DAĞISTAN UN HELVASI
Yapması zahmetli yemesi zevkli acaip lezzetli bir tatlı. İki ay bekledikten sonra nihayet bugün tadına baktım gerçekten çok lezzetli o kadar zahmete değen bir tat......2 hafta önce tarifini görünce yapmaktan vazgeçmiştim ama şimdi herşeye değer diyorum en azından ölçüleri küçültürek yapıcam... Bu eşşiz lezzeti videolu anlatımıyla Atılay Bey'in kuzenleri yapıp (Büşra-Kübra) gönderdiler.Siteye ve tarifine burdan ulaşabilirsiniz... http://dagistanyemekleri.blogspot.com/
Yakında yeni Dağıstan yemekleri tarifleri de yayınlıcaklarmış.Sabırsızlıkla bekliyorum... Ellerinize sağlık Vede Teşekkürler......
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
10 yorum:
Fiko'cum ellerine sağlık. Görüntü süper yazdıklarına göre tadıda öyle. Afiyet olsun canım. Sevgiler...
Nefis bayılırım bu lezzete,ellerine sağlık...oğluşunun bu fotosu çok tatlı,kostümü çok yakışmış....
Sevgiler.
fikocum harika olmuşlar ellerine sağlık sevgiler..
dinledim yapımı baya zor gözküyor.ellerine saglık.
Canım ellerine sağlık nefis bir lezzete benziyor...
Ne güzel görünüyor böyle.Hemen bakıcam bende.
Sevgiler canım.
CNM ELLERİNE SAĞLIK,EMİNİM LEZZETLİDİR..
OĞLUŞUNDA BÜYÜMÜŞ KOCA ADAM OLMUŞ MAŞALLAH..SEVGİLERİMLE..
harika bir helva olmuş...ellerine sağlık...biraz yorucu galiba...çünkü bir saat on dk karıştırılarak pişiriliyor...
güzel bir hafta diliyorum...
Uzun görünen işler önce beni de caydırıyor ama sonuç güzel olunca değdi diyorum değdi. Ellerine sağlık arkadaşım.
çok güzel bir helvadır rahmetli anneannem çok güzel yapardı bu helvayi küçüklüğümden beri severek bayılarak yeri tafif için çok teşekkür ederim anneannem yapıyor diye ihtiyaç duymadım tarif almak için şimdide düştüm nete arıyordum ki gördüm tekrar tekrar teşekkür ederim tarif için dagestanın meşhur ramazan bayramı helvası bu
Yorum Gönder